Glutenvrije pasta - elleboogjes 340g Glutenvrije pasta - elleboogjes 340g
Glutenvrije pasta - elleboogjes 340g Glutenvrije pasta - elleboogjes 340g
Glutenvrije pasta - elleboogjes 340g
Een Italiaanse pasta, geschikt voor mensen met een glutenintolerantie, is een ware uitvinding en het resultaat van echt vakmanschap. De pasta is samengesteld uit mineraalwater, maïs en rijst en is bio

Gewicht   

0,250 KG

€ 2,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Farabella Cornetti 340 gram

Een Italiaanse pasta, geschikt voor mensen met een glutenintolerantie, is een ware uitvinding en het resultaat van echt vakmanschap. De pasta is samengesteld uit mineraalwater, maïs en rijst en is biologisch gecertificeerd.

Bereidingswijze

1. Breng een grote pan met water aan de kook: gebruik niet minder dan 3 liter water voor 500 gram pasta.
2. Voeg als het begint te koken ongeveer 5 gram keukenzout toe voor elke liter water, doe de pasta erin en verhoog het vuur om de temperatuur te compenseren.
3. Roer voorzichtig en kook gedurende 5 minuten of totdat de gewenste mate van zachtheid is bereikt.
4. Giet de pasta na het koken af en serveer direct.

Ingrediënten

  • Maïsmeel*
  • Rijstmeel*
 

* biologisch

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1466 kJ/ 350 kcal
Eiwitten 6.4 gram
Koolhydraten 78 gram
waarvan suikers 1.5 gram
Vetten 1.4 gram
waarvan verzadigd 0.2 gram
Voedingsvezels 1.8 gram
Zout 0 gram

Vrij van

vegetarisch/vegan

vegan
vegetarisch

Vrij van:

Gluten Gluten
Melk Melk
Lactose Lactose
Soja Soja
Ei Ei
Noten Noten
Pindanoten Pindanoten
mosterd mosterd
Selder Selder
Sesam Sesam
Schaaldieren Schaaldieren
Schelpdieren Schelpdieren
vis vis
Sulfiet Sulfiet
Lupine Lupine