Glutenvrije pasta - elleboogjes 340g Glutenvrije pasta - elleboogjes 340g
Glutenvrije pasta - elleboogjes 340g Glutenvrije pasta - elleboogjes 340g
Glutenvrije pasta - elleboogjes 340g
Een Italiaanse pasta, geschikt voor mensen met een glutenintolerantie, is een ware uitvinding en het resultaat van echt vakmanschap. De pasta is samengesteld uit mineraalwater, maĂŻs en rijst en is bio

Poids   

0,250 KG

€ 2,95
Prix par stuk
Quantité : 
Commander
 
Liste des favoris

Farabella Cornetti 340 gram

Een Italiaanse pasta, geschikt voor mensen met een glutenintolerantie, is een ware uitvinding en het resultaat van echt vakmanschap. De pasta is samengesteld uit mineraalwater, maïs en rijst en is biologisch gecertificeerd.

Bereidingswijze

1. Breng een grote pan met water aan de kook: gebruik niet minder dan 3 liter water voor 500 gram pasta.
2. Voeg als het begint te koken ongeveer 5 gram keukenzout toe voor elke liter water, doe de pasta erin en verhoog het vuur om de temperatuur te compenseren.
3. Roer voorzichtig en kook gedurende 5 minuten of totdat de gewenste mate van zachtheid is bereikt.
4. Giet de pasta na het koken af en serveer direct.

Ingrediënten

  • Maïsmeel*
  • Rijstmeel*
 

* biologisch

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1466 kJ/ 350 kcal
Eiwitten 6.4 gram
Koolhydraten 78 gram
waarvan suikers 1.5 gram
Vetten 1.4 gram
waarvan verzadigd 0.2 gram
Voedingsvezels 1.8 gram
Zout 0 gram

Information

végétarien/végétalien

végétalien
végétarien

gluten gluten
lait lait
Lactose Lactose
soya soya
oeuf oeuf
fruits Ă© coque fruits Ă© coque
arachide arachide
moutarde moutarde
céleri céleri
sésame sésame
crustacés crustacés
mollusques mollusques
Poisson Poisson
sulfites sulfites
Lupin Lupin