Farabella Cornetti 340 gram
Een Italiaanse pasta, geschikt voor mensen met een glutenintolerantie, is een ware uitvinding en het resultaat van echt vakmanschap. De pasta is samengesteld uit mineraalwater, maïs en rijst en is biologisch gecertificeerd.
Bereidingswijze
1. Breng een grote pan met water aan de kook: gebruik niet minder dan 3 liter water voor 500 gram pasta.
2. Voeg als het begint te koken ongeveer 5 gram keukenzout toe voor elke liter water, doe de pasta erin en verhoog het vuur om de temperatuur te compenseren.
3. Roer voorzichtig en kook gedurende 5 minuten of totdat de gewenste mate van zachtheid is bereikt.
4. Giet de pasta na het koken af en serveer direct.
Ingrediënten
* biologisch
Voedingswaarde per 100 gram
Energie |
1466 kJ/ 350 kcal |
Eiwitten |
6.4 gram |
Koolhydraten |
78 gram |
waarvan suikers |
1.5 gram |
Vetten |
1.4 gram |
waarvan verzadigd |
0.2 gram |
Voedingsvezels |
1.8 gram |
Zout |
0 gram |