Wie zijn wij?

Gerdi is de derde van vier kinderen, geboren en opgegroeid in Roeselare. Een stevige baby, vrolijke peuter, levendig kind. Hij ging naar de lagere school hier in de wijk, de gemeentelijke basisschool. Het middelbaar onderwijs begon hij in de Broederschool. Op het einde van het tweede jaar kwam de vraag: ik zou graag kok worden. Dat was voor ons een ongekende wereld. Na een zoektocht naar de verschillende mogelijkheden landde Gerdi in de hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge. Gerdi jeunde zich, en deed het bijzonder goed. Om ervaring op te doen werkte hij bij een traiteurzaak, waar hij mee hielp aan familiefeesten, communiefeesten, enz. Hij slaagde met klank zijn opleiding in de hotelschool. Hij koos ervoor om nog twee jaar slagerijschool te volgen. Hij eindigde als laureaat. Hij volgde nog een specialisatiejaar. Tijdens die drie jaren haalde hij zijn bewijs van pedagogische bekwaamheid.

Na zijn studies deed hij vakbekwaamheid op in verschillende zaken, met verschillende opdrachten. Hij volgde nog een drie jaar durende opleiding bio-chemie. Daarna kwam hij terug naar de school waar het begon, Ter Groene Poorte.

Gerdi staat nu voor een nieuwe uitdaging met FoodTWIST, de webwinkel met een afwisselend assortiment (h)eerlijke allergenenvrije producten. Hij krijgt hierbij de volle steun van zijn partner Ruth Cool en kinderen Cas en Lotte. Het team foodtwist is er voor jou!

Maak kennis met deze zaak en geniet van zijn vakmanschap.