BEREIDING:
Meng 300g mix, 4 eieren en 600ml melk tot een glad beslag. Smelt boter/margarine in een hete pan met anti-aanbak laag. Schep een pollepel beslag in de pan en verdeel dit. Bak de pannenkoek goudbruin aan beide kanten.
TIP: Voor melk & ei-vrije pannenkoeken: Gebruik een ei-vervanger en 600ml sojamelk.
INGREDIËNTEN:
Maïszetmeel, rijstmeel, boekweitmeel, dextrose, rijsmiddel (E450i, E500ii), zout.
Voedingswaarde per 100 gram:
|
|
energie |
1456 kJ/ 343 kcal |
vet
- waarvan verzadigd
- enkelvoudig onverzadigd
- meervoudig onverzadigd
|
1,3 g
0,29 g
0,48 g
0,47 g
|
koolhydraten
|
77,2 g
2,54 g
|
voedingsvezel
|
0,9 g
|
eiwit
|
5,2 g
|
zout
|
0,77 g
|