Glutenvrije chocoladekoeken per 2 verpakt - diepvries
INGREDIËNTEN
Maïszetmeel, water, SOJAbonen gepeld, suiker, cacaomassa, cacaoboter, rijstbloem, plantaardige olie (ongehard) palm /raapzaad, EIEREN, glucosestroop, zout, gist, magere cacaopoeder, SOJA-eiwit concentraat, Psyllium, dextrose, suikerstroop suikerbiet, geroosterde gemalen linzen, gistextract, , melkzuur voedingszuur, xanthaangom verdikkingsmiddel, hydroxypropylmethylcellulose verdikkingsmiddel, calciumfosfaten zuurteregelaar, gellangom stabilisator, concentraat druiven, SOJAlecithine emulgator, mono- en diglyceriden van vetzuren emulgator, citroenzuur antioxidant, natriumacetaat zuurteregelaar, kaliumfosfaten zuurteregelaar
Voedingswaarde product per 100g |
Energie |
± 1617 kJ |
Energie |
± 385 kcal |
Vetten |
± 19,3 g |
Waarvan verzadigde vetzuren |
± 9,10 g |
Koolhydraten |
± 43,2 g |
Waarvan suikers |
± 18,8 g |
Vezels |
± 4,8 g |
Eiwitten |
± 7,6 g |
zout |
± 0,9 g |