Product
Een klassieker onder de stoofgerechten bereid met rundsvlees, gebakken aardappelen en appelmoes. Een lekkere combinatie en volledig allergenenvrij #genietenzonderzorgen
Ingrediënten
Bereid stoofvlees (stoofvleessaus (water, ui, Floss (Water, gerstemout, hop (Brewers Gold), rietsuiker en gist (w.o. Brettanomyces gisten). Het bier is deglutenized (van gluten ontdaan)(bindmiddel (rijstmeel, aardappelmeel, tapiocameel, verdikkingsmiddel: xanthaangom),rundsbouillon (zeezout, gistextract, jodiumhoudend tafelzout, rundsvleesextract, natuurlijk aroma, maltodextrine, gedroogde wortelen, specerijen), suiker, caramel, kruiden en specerijen), rundsvlees), gebakken aardappelen (aardappelen, olie, kruiden en specerijen), appelmoes
Bereidingstips
Dit stoofpotje warm je het best op door middel van gaatjes te prikken in de folie en deze dan op te warmen in de microgolf. Het is beter op lager wattage en iets langer dan hoog en snel verhitten. Dit om de smaak en de kwaliteit van het product te behouden.
Vrij van
Gluten
Melk
Lactose
Soja
Ei
Noten
Pindanoten
mosterd
Selder
Sesam
Schaaldieren
Schelpdieren
vis
Sulfiet
Lupine