Product
Een klassieker onder de stoofgerechten bereid met kalfsvlees, champignons, zilveruitjes in een zachte roomsaus met gebakken krieltjes. Volledig vrij van allergenen. #genietenzonderzorgen
Ingrediënten
Bereide kalfsblanket (kalfsvlees, balletjes, champignons, zilveruitjes, saus (water, veganroom( water, geheel geharde plantaardige vette (palmpit), glucosesiroop, emulgatoren: e435, e471, e475, zetmeelstabilisatoren: e 464, e466, zout, kruiding), bindmiddel (rijstmeel, aardappelmeel, tapiocameel, verdikkingsmiddel: xanthaangom), rundsbouillon (zeezout, gistextract, jodiumhoudend tafelzout, rundsvleesextract, natuurlijk aroma, maltodextrine, gedroogde wortelen, specerijen), kleurstof: caramel), Gebakken krielaardappeltjes (aardappeltjes, kruiden, olie en specerijen)
Bereidingstips
Dit stoofpotje warm je het best op door middel van gaatjes te prikken in de folie en deze dan op te warmen in de microgolf. Het is beter op lager wattage en iets langer dan hoog en snel verhitten. Dit om de smaak en de kwaliteit van het product te behouden.
Vrij van
Gluten
Melk
Lactose
Soja
Ei
Noten
Pindanoten
mosterd
Selder
Sesam
Schaaldieren
Schelpdieren
vis
Sulfiet
Lupine