Ingrediënten:
Gevogeltevelouté (water, veganroom( water, geheel geharde plantaardige vette (palmpit), glucosesiroop, emulgatoren: e435, e471, e475, zetmeelstabilisatoren: e 464, e466, zout, kruiding), gebakken champignons, bindmiddel (rijstmeel, aardappelmeel, tapiocameel, verdikkingsmiddel: xanthaangom),kippenbouillon ( Gistextract, zeezout, gedroogd kippenvlees en kippenvet (19%), maltodextrine, specerijen)), gekookt kippenvlees, gekookte gehaktballetjes( varkensvlees, zout, kruiden en specerijen, dextrose, antioxidant: ascorbinezuur, natriumascorbaat, aroma)
Bereidingstip:
Het product 24 tot 48 uur voor bereiding uit de diepvries halen en in de koelkast ontdooien. Eenmaal volledig ontdooit kunt u het vlees het makkelijkst hanteren, bewerken en bakken.
Het product zit verpakt in een vacuumkookzak. Hierdoor is het mogelijk de bereiding op te warmen in een pot met warm water. Breng water aan de kook. Plaats de zakken in het kokend water. Laat terug opkoken en zet daarna op een klein vuurtje. Tot uw product warm genoeg is. Afhankelijk van de hoeveelheid water ten op zichte van het product zou dit voldoende moeten zin in 20 minuten.
Information
gluten
lait
Lactose
soya
oeuf
fruits Ă© coque
arachide
moutarde
céleri
sésame
crustacés
mollusques
Poisson
sulfites
Lupin