Kippenstoofpotje allergenenvrij diepvries 300g
Kippenstoofpotje allergenenvrij diepvries 300g

Kippenstoofpotje op basis van mals kippenbillenvlees, gerookt spek van brasvar en ui. Afgewerkt met kippenbouillon en veganroom.

Gewicht   

0,300 KG

€ 4,70
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Ingrediënten:

gevogeltevelouté (water, veganroom( water, geheel geharde plantaardige vette (palmpit), glucosesiroop, emulgatoren: e435, e471, e475, zetmeelstabilisatoren: e 464, e466, zout, kruiding), gebakken champignons, bindmiddel (rijstmeel, aardappelmeel, tapiocameel, verdikkingsmiddel: xanthaangom),kippenbouillon ( Gistextract, zeezout, gedroogd kippenvlees en kippenvet (19%), maltodextrine, specerijen)), gekookt kippenvlees, Gerookt spek (varkensvlees, zout, glucose, suiker, dextrose, kruiden en specerijen, natuurlijke aroma, rookaroma, conserveringsmiddel: kaliumnitraat, natriumnitriet, antioxidant: natriumascorbaat), zout, kruiden en specerijen.

Bereidingstip:

Het product 24 tot 48 uur voor bereiding uit de diepvries halen en in de koelkast ontdooien. Eenmaal volledig ontdooit kunt u het vlees het makkelijkst hanteren, bewerken en bakken.

Het product zit verpakt in een vacuumkookzak. Hierdoor is het mogelijk de bereiding op te warmen in een pot met warm water. Breng water aan de kook. Plaats de zakken in het kokend water. Laat terug opkoken en zet daarna op een klein vuurtje. Dit tot uw product warm genoeg is. Afhankelijk van de hoeveelheid water ten op zichte van het product zou dit voldoende moeten zin in 20 minuten.

Vrij van

Gluten Gluten
Melk Melk
Lactose Lactose
Soja Soja
Ei Ei
Noten Noten
Pindanoten Pindanoten
mosterd mosterd
Sesam Sesam
Schaaldieren Schaaldieren
Schelpdieren Schelpdieren
vis vis
Sulfiet Sulfiet
Lupine Lupine
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten