Ingrediënten:
Stoofvleessaus (water, ui, Floss (Water, gerstemout, hop (Brewers Gold), rietsuiker en gist (w.o. Brettanomyces gisten). Het bier is deglutenized (van gluten ontdaan)(bindmiddel (rijstmeel, aardappelmeel, tapiocameel, verdikkingsmiddel: xanthaangom),rundsbouillon (zeezout, gistextract, jodiumhoudend tafelzout, rundsvleesextract, natuurlijk aroma, maltodextrine, gedroogde wortelen, specerijen), Rundsvlees
Bereidingstip:
Het product 24 tot 48 uur voor bereiding uit de diepvries halen en in de koelkast ontdooien. Eenmaal volledig ontdooit kunt u het vlees het makkelijkst hanteren, bewerken en bakken.
Het product zit verpakt in een vacuumkookzak. Hierdoor is het mogelijk de bereiding op te warmen in een pot met warm water. Breng water aan de kook. Plaats de zakken in het kokend water. Laat terug opkoken en zet daarna op een klein vuurtje. Dit tot uw product warm genoeg is. Afhankelijk van de hoeveelheid water ten op zichte van het product zou dit voldoende moeten zin in 20 minuten.
Vrij van
Gluten
Melk
Lactose
Soja
Ei
Noten
Pindanoten
mosterd
Selder
Sesam
Schaaldieren
Schelpdieren
vis
Sulfiet
Lupine